Elliott-PT.jpg

Onze diensten

We bieden een groot aantal mogelijkheden om te trainen zoals jij dat wilt. Individueel of in kleine groepen. Hieronder vind je een greep uit al onze diensten, waarmee we jou kunnen helpen om jouw doelen te bereiken!

Personal training

Vaak denken mensen nog; dat is toch niets voor mij. Dat doen alleen tv-sterren en modellen. Dit is een totaal verkeerd beeld. Personal coaches werken met iedereen. Jong of oud, man of vrouw. Een personal coach zorgt ervoor dat jij je gestelde doelen behaalt, dat je niet afhaakt. Hij of zij is je steuntje in de rug, je begeleider en motivator. Kom eens langs voor een gratis eerste training dan kunnen we je laten zien wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Wij maken een programma dat bij je past of kiezen gezamenlijk een plan dat ook op de site staat. Zolang jij je er maar prettig bij voelt. Het gaat om jou, om jouw gezondheid.

Fit en vitaal

Uren per dag achter een bureau, hangen op de bank voor de tv zorgen voor een vermeilde rug en stijve benen. Ook ouder worden zorgt voor minder elastische spieren waardoor veel klachten kunnen ontstaan. Onze FIT EN VITAAL training zorgt ervoor dat je minder klachten hebt en afkomt van die vervelende pijntjes.


We bouwen gezamenlijk je conditie op, versterken je spieren en verbeteren je lenigheid. Zo werken we toe naar een routinetraining die je thuis, in het fitnesscentrum of in combinatie met een personal triaining kunt doen. Uiteindelijk weet je hoe je met een training van slechts 10 minuten per dag je conditie op peil houd

Spieropbouw

Hierbij kijken we eerst welk lichaamstype je hebt en vervolgens stemmen we het trainingsprogramma op jou af. Ga er vanuit dat je veel moet trainen want spieren krijg je niet zomaar. Je krijgt van ons 1 training per week en dan zul je zelf nog 3 keer per week moeten trainen. Wil je meer personal trainingen dan kan dit natuurlijk ook. Het is een trainingsprogramma voor het hele lichaam, schouders, borst, armen, rug en benen.

Onze spieren zijn absolute grootverbruikers en als je intensief traint bouw je in een hoog tempo eiwit af. Dit moet je aanvullen anders breek je je spieren af in plaats van op. Je krijgt van ons een voedingsadvies.

Conditie mannen

Wil je fit en gezond blijven? Dan is dit jouw training. Hierbij meten we je spieromvang, doen een aantal belastingtesten en brengen de probleemzones in beeld. Vervolgens beginnen we met een algemeen programma om je totaal fit te krijgen. Hoe lang het duurt is afhankelijk van het aantal keren dat je gaat trainen. We stellen een schema op en uiteindelijk komen terecht in een onderhoudsschema. Dan ben je met 2 keer per week trainen klaar.

Het is namelijk geen zwaar programma, maar omdat je lichaam went aan het programma ben je telkens sneller klaar. We gaan dan ook de belasting langzaam mar zeker opvoeren zodat je resultaat blijft boeken.

Rugklachten

Een zittend beroep zorgt voor de meeste rugklachten. Dit komt door de verkeerde houding. Vaak zit men meerdere uren gebogen achter een computerscherm waardoor het lichaam uit evenwicht raakt. Rugspieren worden langer, hamstrings korter en buikspieren slapper. Ga niet zomaar wat doen want dan is de kans groot dat het alleen maar erger wordt. Speciaal voor de rug hebben wij een 20 minuten durend trainingsprogramma samengesteld waarmee we je houding corrigeren en de kracht van je onderrug versterken. Neem wel contact op met je huisarts als je met dit programma wilt beginnen.

Golf en tennis

Bij deze trainingen gaat het er vooral om om juist die spiergroepen te trainen die van belang zijn voor het beter beoefenen van een sport. De techniek beheers je zelf. Wij zorgen ervoor dat je dat omzet in meer resultaat.

 

Bij golfen werken we bijvoorbeeld aan het versterken van het bovenlichaam om zo de kans op blessures te verminderen en daarnaast te zorgen voor een betere en stabielere swing.
Bij de 'tennistrainingen' ligt de nadruk vooral op het verbeteren van de algemene conditie en het versterken van armen, pols en schouders.

Het bikiniprogramma

Er is niets vervelender dan net niet meer in je bikini passen. De winter heeft zijn werk gedaan en heeft ervoor gezorgd dat je een paar kilo te zwaar bent geworden. Op zich geen probleem maar met nog slechts een aantal weken voor je vakantiedatum begint de tijd te dringen.

Dus aan werk met ons bikiniprogramma. Wij hebben een aatal (kracht)trainingen voor je gemaakt en dit gecombineerd met een heerlijk voedingsadvies. 6 Weken werk voor een prachtig resultaat, heerlijk eten en geen hongergevoel.​

Conditie vrouwen

Soms heb je het idee dat alles teveel is. Je kunt nergens meer de energie voor opbrengen en ploft na het avondeten op de bank. En zelfs denken aan sport is al teveel. We horen je zuchten; einde oefening morgen is er weer een dag. En voor je het weet lig je voor de tv met een glas wijn.

Niks einde oefening gewoon beginnen met deze leuke training. Dit is een combinatie van heerlijke oefeningen die zorgen voor een perfect resultaat. Alles is erop gericht om jou in een topconditie te brengen. Je wordt meer belastbaar, hebt meer energie, zowel thuis als op je werk, je gaat er beter uitzien en het allerbelangrijkste; je gaat je geweldig voelen.

Elliott-PT.jpg